Termeni si conditii

Denda.ro se adreseaza exclusiv persoanelor juridice constituite sub forma SRL, SRL_D,PFA, SA, II.
Denda.ro iti ofera acum un serviciu online, inedit pentru ca aprovizionarea magazinului tau sa se desfasoare in conditii eficiente, sa-ti aduca rezultate optime si sa te multumeasca pe deplin.

Pentru a putea achizitiona produse din cadrul www.denda.ro , este necesar sa va creati cont prin introducerea datelor de contact: adresa de mail si numar de telefon valid, adresa postala si nu in ultimul rand pentru ca ne adresam persoanelor juridice, forma de organizare (SRL, PFA, SA, II), si datele de intregistrare la Registrul Comertului.

Salvarea datelor.

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi, poti vedea statusul acesteia in timp real, ce data de livrare s-a stabilit, daca si cand s-a livrat comanda, si alte detalii.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul “Confirma comanda”.
Care este avantajul unei comenzi online?
Plasarea unei comenzi online prezinta o serie de avantaje:
a) Comanda poate fi inregistrata la orice ora, fiind preluata in ordinea inregistrarii;
b) Rezervarea produselor se face automat la trimiterea comenzii, daca acestea au statusul “In stoc”;
c) Sunt simplu de urmarit; accesand contul poti verifica statusul fiecarei comenzi.

Produsele comandate se livreaza in Romania.
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.


DEFINITII SI TERMENI
Vanzator – SC DENDA VIVAS SRL prin www.denda.ro
Cumparator – orice entitate juridical care isi face un cont pe site, efectueaza o comanda, primeste factura proforma pe care trebuie sa  o achite in termen de 3 zile lucratoare .
Client –persoana juridica romana care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre www.denda.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre www.denda.ro  si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de E-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator si istoricul cumparatorului in site (comenzi, adresa de livrare, deposit constituit, puncte de fidelitate etc.)

Site – domeniul www.denda.ro  .
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului, intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului, ca urmare a contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de bunuri si/sau servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.

Continut
• toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
• continutul oricarui e-mail trimis cumparatorilor de catre vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de vanzator intr-o anumita perioada;
• date referitoare la vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Depozit -  suma de bani, nu mai mica de 400 lei/tranzactie  pe care clientul trebuie sa il constituie pentru fluidizarea activitatii de plata a comenzilor.
 

Document – prezentele termene si conditii.
Specificatii – toate detaliile bunurilor si serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

CONTUL  WWW.DENDA.RO

Pentru a putea deveni client www.denda.ro , persoana juridica trebuie sa isi creeze cont furnizand date de contact si de identificare valide.
I. Din momentul crearii contului de client, acesta are la dispozitie posibilitatea plasarii de comenzi cu respectarea urmatoarelor reguli:
    1. Valoarea minima a unei comenzi pe www.denda.ro este minim 2500 lei + TVA.
    2. O comanda se considera confirmata in momentul in care clientul primeste mail de expediere a acesteia.
    3. O comanda nu va fi confirmata, prin urmare nici expediata, daca nu va fi achitata in termen de 3 (trei) zile lucratoare de la plasarea ei pe site-ul www.denda.ro .
    4. Comenzile plasate prin intermediul www.denda.ro neconfirmate, nu garanteaza rezervarea produselor ce fac parte din comanda respectiva.

II. In contul de client aferent www.denda.ro, cumparatorul are posibilitatea constituirii de depozit prin achitarea in avans a unor sume de minim 400 LEI/tranzactie (patrusutelei). Fiecare transfer in “depozit” va fi insotit de factura fiscala. Sumele astfel constituite in depozit, considerate plati in avans,  pot ajuta la fluidizarea activitatii, la scurtarea perioadei de livrare.
Soldul depozitului va putea fi vizibil in orice moment in contul de client denda.ro


III. CONDITII PRIVIND COMENZILE EFECTUATE
3.1. Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
3.2. Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail).
3.3. In cazul in care nu exista integral cantitatile de produse conform comenzii, cumparatorul va fi notificat pentru a-si da acordul privind continuarea derularii procesului de livrare in noile conditii la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitie de catre cumparator atunci cand a efectuat comanda.
3.4. Comanda se considera incheiata intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul postei electronice a notificarii de expediere a comenzii.
3.5. Documentele si/sau informatiile puse la dispozitie de catre vanzator vor aparea public, pe pagina oficiala a site-ului.

IV. POLITICA DE VANZARE ONLINE
4.1. Accesul in vederea efectuarii unei comenzii este permis oricarui client/cumparator, constituit ca persoana juridica. Pentru motive justificate www.denda.ro  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului/cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel www.denda.ro.  In oricare dintre aceste cazuri, clientul/cumparatorul se poate adresa departamentului de relatii cu clientii al www.denda.ro  pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mai sus mentionate.
4.2. Comunicarea cu vanzatorul se poate realiza prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de bunuri si/sau servicii sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din site.
4.3. www.denda.ro poate publica pe Site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
4.4. Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei  si nu includ T.V.A.
4.5. Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/sau a serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

V. COMANDA
5.1. Clientul/cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun si/sau un serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui bun/serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului/serviciului.
5.2. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.
5.3. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.
5.4. Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
5.4.1. Datele furnizate de catre client/cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte
5.4.2. In situatia in care cumpratorul nu achita in termen de 3 zile lucratoare valoarea comenzii, utilizand metodele de plata agreate de vanzator.
5.5. In cazul in care clientul/cumparatorul solicita retragerea din colaborare in cadrul termenului legal de retragere din colaborare, intalnim urmatoarele situatii:
5.5.1. Sumele de bani din depozit vor fi returnate in termen de maxim 30 zile calendaristice de la data primirii notificarii.
5.5.2. In cazul in care exista o comanda in curs la data notificarii, dupa momentul inchiderii tranzactiei (inchiderea actului commercial insemninad primirea marfii de catre client), in cazul refuzului de receptionare a marfii, clientul se obliga la plata transportului aferent marfurilor refuzate.
Restituirile de sume se vor face in cont bancar pus la dispozitie de client.